Contact

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 06 53 121 161 of laat uw gegevens achter middels onderstaand contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 36 reviews
byVydur on

Een hele leuke ervaring. Veel tip en tricks geleerd om het rijden te beheersen. Zal de gezellige gesprekken zeker ook missen.Zeker een aanrader !!?

byNavin on

rijlesen nemen bij Autorijschool Motivatie is een echte aanrader omdat de rij instructeur erg getalenteerd is in het geven van rijles, alles is duidelijk en alles word herhaald waardoor het niet te vergeten is.Bedankt Das,

byElise on

Das is een super goede instructeur! Hij legt alles geduldig uit en zorgt dat de lessen altijd gezellig en ontspannen zijn. En als je het ondanks zijn duidelijke uitleg toch nog fout doet, is dat voor Das geen probleem, en legt hij het gewoon nog een keer uit. Ik ben dan ook in een keer geslaagd. Ik ben heel blij dat ik voor rijschool Motivatie gekozen heb, en zou het iedereen aanraden!

Bedankt Das!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Posted in Uncategorized.